Thursday, December 23, 2010

saya legaa awak tahu :D

Yesss , finally . I had got the answer .
Pelik , saya sedih , tapi x rasa nak nanges . Woowww !
I'm strong gurl , yeay ! I like it.
Memang tu bukan jawapan yg saya nak , tapi saya memang rasa TERamat legaa .
saya boleh belajar and take my SPM dengan senang hati yaw !
ahaxs ! *ketawa gedik kejap ea... x sukaa jgn sebokk sebokk :P




Oh Allah , thanks . I know that this is the best 4 me . Doa saya dah terjawab.
If it comes to me , it's mine . If not , i have to let it go . So, it's not mine .
Saya reda dan saya sangat bersyukur :D

Tak ade ape yang perlu disesalkan , what past is past. Rahmah ,
U are a strong girl , u can make it . Just confident with urselves .
*gilaa hape cakap sorang2? x pela . saya memberi semangat tuk diri sendiri.. hehee .


ok, kita tunggu esok . takut mata x leh tahan tuk melepaskan air yg men'curah2 pulak. Xpe , esok hang out ngan kawan. InsyaAllah makin kuat ^_^

4 comments:

nadiya taqwa adam said...

chaiyok dear . anything's happen is Allah's will . so , chill oke :)

ayat copy dr fb . sme je aku bg ayt kn . kte sme2 sdeyh :(

Siti Rahmah said...

hehee. aq pon bagi ayat same kat kau kan ?
kih3.. ye , aq tau ade hikmah .
aq terima :)

al_hakim said...

dik..sabar ye..ade hikmah ape yg berlaku..
pasti ade yg agi bek..study dulu kan baek..hehe
(nasihat dari bakal cikgu)..

Siti Rahmah said...

thanks, betul tu.
ade hikmahnya. study no 1.
hehee. ckgu ek? ok. kena dngar kata cikgu ni :)