Saturday, December 11, 2010

ouh, saya suka cerita korea !

Assalamualaikum , hehe .dah 2 hari x tulis post..
Seronok melayan crita korea jerh . awal2 cuti ary tuh layan crita melayu n omputeh jer.

Sekarang ni layan korea pulak . dah 4 cerita saya tengok . antaranye .. ehem2


-my little bride
-dating on earth
-baby and i
-personal taste

hah ! comel kan ? saya sukaa gilaa lah :P

Dari empat2 cter niyh , saya pilih Personal Taste , wahh ! terbaik laa . arrghh ! rse mau jerit2 gitu. hehe . Bagi award untuk cter nie coz berjaya menawan hati sya . *bukan sng tau XD

hehehe. crite 2 faces of my girlfriend and my tutor friend akan saya tengok nanti . baru je save kat favourites.. waaa.. seronoknye . dah lama x layan cter korea . last dulu cter Boys over Flowers. best kan ?? hahaa.




Suka lee min ho . but he's better in Personal Taste . x lah gerewel mcm cter BOF . (kutok pulak ) hehee. Dalam banyak2 artis korea niyh kan , bape ketul je yg saya ingat namenya , of coz laa saya ingat yang hensem jer . (gatal pulak.. xpe , asalkan x miang rebung bin ubi sudaa .)

haish , kena tengok crita puas2 cuti niyh . start tahun depan dah x leh tgok tv . Nak msuk asrama lah kononnye kan .. semangat ni weyy (padahal nak menjerit jek arn )

Sesape yg sukaa cter korea jugak , (mesti laa ramai yg sukaa kan ? ) roger2 lah kat saya cter yang best2 . Paling penting , itu hero mesti mau hensem yea ? hahaa. joking .

*Suka crita and artis korea ini hanya tuk mghiburkan aty , bukan untuk di puja2 oke :)
salamz..

3 comments:

Taqi je said...

ada jugak orang tergila gila cter korea ni..

Siti Rahmah said...

sukati laa . nyebok jer pk cik niyh . hahaa .

b0odax bLur said...

Ily<3~!!!
k0rea k0rea k0rea~!!
sukew d0wh..~!!!