Tuesday, December 21, 2010

How to forget someone you love ??

Assalamualaikum , oke . Selalu ct je kan yang tulis cara2 nak memahami org and menghargai diri sendiri . Now , ct pulak nak tanya korang .

How to forget someone u love ? Ape korang buat untuk lupakan someone yang korang sayang?
tak kiralah kawan , family , ur partners or whatever . X kisah lah , asalkan orang yang korang sayang .



Ayat ni buat ct tertanya-tanya , betul ke macam tu ? Ohh , baru terbaca . Hehehe . Ketinggalan betul kan .

Memang susah kan nak lupakan orang yg kita sayang ? But sometimes kita terpaksa lupakan jugak , dengan sebab2 tertentu . But how ? Tu lah masalahnya kan .... Makin kita nak lupakan , makin ingat pulak =.=



Tinggalkan komen korang kat bawah ni ye , kita discuss sama2 . Ok , daa~ Chow chin Chau (bukan air cincau k ;P )

10 comments:

ummukhaleedajamal said...

kao nakk lupekann aku ker ? huu.

ANATI SOKI said...

nk lupaka org yg kita pernah syg senng je.. heheh.. carik pnggnti yg baru.. heheheh =p

Siti Rahmah said...

cehhh . prasan pulakk .
mane ade.. hehehee.

Siti Rahmah said...

anati soki :
carik pgganti ? gud idea . hehehee

nur syazani said...

mmg susah nak lupakan walaupon kite kene lawan perasaan tu..
tapi bukan nya senang nak suruh perasaan kite ni lupakan dye..kan??
kalau nak ingat org tu x slh..
tp kalau bole JGN tgok bende2 yg boleh buatkan kite ingat kat dye,,contoh gmbar dye ke,hadiah yg dia bg kat kita ke??
haa,,cmtu lah..

Siti Rahmah said...

syazani : ohh . haah kan ? kadang2 benda kat sekeliling kte mengingatkan kte kat orang tu. So, buang jauh2 barang yg ade kena mngena dgn orang tu . huu~ thanks .

AesyaZealous said...

senang je nak lupakan. kalau sekali die buat kite sakit hati, mmg senang nak lupe!! ahhaha kejamnye sy!!

Siti Rahmah said...

aesya : hehee . kejam sikit laa . tapi kalau susah nak lupa tu yg jadi trouble -.-

nadiya taqwa adam said...

ow . sng je nak lpekan org yg kte syg . just pk tntg buruk dy . msti naek menyampah kt dy . kan3 ? tu lah yang salu aku buat .

Siti Rahmah said...

ndiya : yeah , also gud. hahaa. tapi kalau kte t'ingat yg indah2 ? hehee.