Thursday, December 16, 2010

.::Be Strong My Friend ::.

Assalamualaikum ,
post ni di tulis khas tuk kawan saya .
huhuhuu .

Awak , saya tahu apa yang awak rasa and lalui susah sangat . Kalau saya kat tempat awak pun saya akan rasa benda yang sama . Pape pun ,

First , saya nak awak kuat . You're a man now, not a little boy anymore.

Second , never ever ever give up ! This is not the end of your life .

Kalau awak berani give up , siap awak ! saya luku2 kepala awak . Hehee . Third , jangan lupaa doa ye . Moga2 Allah berikan kekuatan and ketenangan tuk awak . Yang patah tumbuh yang hilang berganti . Satu saat nanti awak akan dapat apa yang awak nak .



Lastly , jangan lupaa yg awak masih lagi ade saya as best friend awak . Kita kawan sampai bilaa2 selagi awak nak saya kawan dgn awak . Luahkan ape yang awak rasa kalau awak rasa itu yang terbaik. Sya mngkin x dapat hilangkan rasa sakit tu , tapi maybe saya dapat kurangkan.. Kwan akan kongsi susah n senang kan ? :D (Sejak bilaa lah dah macam brjiwang ngan hang nie.. hahaa. )


Saya akan doakan moga awak sentiasa bahagia oke . Sayang awak ! :P
*wajib terharu kalau awak baca nie.. hahaa .

4 comments:

Taqi je said...

thanks rahmah..kau sorang je faham tempat aku..kau memang kawan yang terbaik..huhuhu..memang terharu aku..

Siti Rahmah said...

ye , wlcome . aq memang kawan yg terbaik . hehehe . *kalo aq dah overdoes perasan ... susah idop .

Fairuz N said...

Ohh.

Siti Rahmah said...

ok .