Monday, April 9, 2012

Eiffel I'm In Love.

Aku suka Eiffel Tower. Kenapa? Sebab cantik. Mwehehe. Tu je. Takde alasan lain. Tak sangka kawan aku pun suka jugak. Kebetulan ? Ohh, mungkin kita orang memang sehati sejiwa. Pehh. Geli kenapa aku cakap macam ni xP. Hehehe. Harap maaf, kalau mood aku tengah bengong aku sendiri tak tau apa aku tulis. Yang penting aku nak berangan nanti nak honeymoon dekat PARIS. Hahaha. 


# First place in the world yang aku nak pergi = Mekah. Second place. Eiffel Tower, Paris :)


Yang benar - Orang yang tengah sebok berangan. =.=

3 comments:

Taqi is here said...
This comment has been removed by the author.
Taqi is here said...

ceh, kecik2 suda berangan honeymoon ye rahmah.

Siti Rahmah said...

kecik2? hahaa. saye sudah besar lahh. haiyo :p